Despatx

BBG és un estudi especialitzat en la consultoria d’estructures en l’edificació i la rehabilitació arquitectònica i patrimonial, amb una ferma voluntat de servei, rigor i proximitat per a qui ens ofereixi la seva confiança.

El projecte neix l'any 2014 de la mà de Robert Brufau, Joan Ramon Blasco i Cristina Gil amb la intenció d'unir la veterania amb els nous talents, l’experiència amb l’aprenentatge continu, els sòlids coneixements amb l’estudi particularitzat que cada encàrrec requereix.

Oferim serveis de col·laboració amb professionals des de les primeres fases del disseny d’estructures arquitectòniques i assistència tècnica en la intervenció d’edificis existents. També realitzem feines d’inspecció i diagnosi de patologies, avaluacions de seguretat estructural, estudis de viabilitat de modificacions estructurals, informes tècnics per a peritatges, mediacions, plans directors, etc.

Combinem el disseny i el càlcul d'estructures amb la recerca i la formació continuada per donar un servei àmpli i complet als nostres clients.

 

50.803m²

de sostre rehabilitat

34

pilars apeuats

525

micropilots de fonamentació

5 anys i 8 mesos

al vostre serveiEstructures

Analitzem les estructures des del punt de vista de l'arquitectura.

Assessorem els projectistes per assolir un disseny òptim pel projecte i una resposta adequada a les necessitats de l'edifici.


Recerca

Destinem els recursos que tenim a l'abast per experimentar i investigar sobre com millorar els mètodes de disseny, com optimitzar els sistemes de càlcul o com introduir millores als sistemes de construcció existents.


Rehabilitació

Elaborem des d'informes d'anàlisi estructural fins a projectes executius. Treballem colze a colze amb l'arquitecte per fer de l'estructura existent i els reforços un element integrat dins la concepció del projecte.

Museu de l'Esport a Bakú

Porta de la Trinitat

Cinema Alexandra

Associació de Consultors d'Estructures               Cambra d'Empreses de Serveis Professionals a la Construcció