Plaça de Joan Pelegrí

La plaça Joan Pelegrí, ocupa una superfície d’aproximadament 2.400 m2, i s’ubica sobre un aparcament soterrat que va ser construït fa uns anys per un promotor privat juntament amb la plaça. A grans trets, el projecte arquitectònic de remodelació de la plaça, contempla humanitzar la gran superfície diàfana de l’actual espai amb una sèrie d’elements sobreposats que organitzen l’espai i el delimiten.

L'informe sobre l'estructura és un suport per a l’arquitectura, en especial pel que fa a les implicacions que comportaria la introducció dels diferents elements que colonitzen la plaça. Es centra en els 4 grans grups de jardineres que degut a la seva dimensió incrementen les càrregues de manera localitzada.

Structural consulting

May 2016

Project's category

Urbanism

Area

2.400m²

Client

BIMSA